آخرین مهلت ثبت نام: 31 شهریور 1401
حامیان: اداره ورزش و جوانان استان کردستان، اداره آموزش و پرورش استان کردستان
دبیر کل همایش
با اهداء سلام
گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه کردستان افتخار میزبانی اندیشمندان و متخصصان تربیت بدنی و علوم ورزشی سرتاسر جهان را در دومین کنگره بین المللی ورزش و توسعه پایدار دارد. هدف اصلی ایجاد فضای تبادل دانش، ارائه آخرین دستاوردها و گسترش همکاری های بین المللی در حوزه پژوهش های انجام شده در راستای ارتقای سلامت، بهبود کیفیت زندگی اقشار مختلف جامعه و چالش هاي بهبود زندگي در پساكرونا است. امید است حضور دانشمندان و پژوهشگران برجسته داخلی و خارجی، فرصت مغتنمی را جهت ارتقاء سطح علمی و نیز کاربرد بومی و منطقه‌ای علوم ورزشی و رشته های وابسته فراهم آورد. از سایر برنامه‌های این همایش می‌توان به برپایی نمایشگاه جنبی معرفی  کارگاه‌های علمی تخصصی، کرسی‌های نظریه‌پردازی و نشست های تخصصی در موضوعات خاص صنفی با حضور چهره‌های علمی نخبه ورزشی کشور اشاره کرد.

پروفسور سعید صادقی بروجردی
دبیر کل همایش